Jump to content

Christmas Tree 2013 Tahoe pack 1.0.0

   (34 reviews)

9 Screenshots

About This File

I've had these in my game for a long time. This was an attempt at re-creating my christmas tree tahoe released on here before. I think this one looks way better, lol.

 

There are two variants, Lightbar and slicktop.

The slicktop variant has more lighting, where the lightbar'd variant has Three lightbars on it. It is christmas after all.

 

Both vehicle have extras

Lightbar:

Extra_ten : Rambar

Extra_12: set of Four Plate Readers

Slicktop

Extra_ten : Rambar

Extra_12: Single pair of Plate Readers

 

I will always be adding to these, so you may see updates in the future.

Enjoy.

 

Video, as always :

 




User Feedback

Recommended Comments



Does anyone have the carvariations.meta and vehicles.meta entries that work for this model? I really like the model, but I'm having problems getting everything to work right.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

LOVE this model but I noticed 1 small issue with the lights. When you put on the take downs, it appears as though they are shining backwards (emitting light from the rear of the vehicle back instead of the front of the vehicle forward). It also seems like all the red/blue light emissions are also shining from the rear of the vehicle back instead of either shining forward/all around. If anyone knows a fix for this, please post. Other than that, this vehicle and light setup is amazing! 20/10 !

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

So my common sense is telling me that I just need to rename the file to whatever vehicle I want to replace it with. Correct?

Edited by ManamalReacts

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
2 minutes ago, ManamalReacts said:

So my common sense is telling me that I just need to rename the file to whatever vehicle I want to replace it with. Correct?

So my common sense is telling me that I just need to rename the file to whatever vehicle I want to replace it with. Correct?

So my common sense is telling me that I just need to rename the file to whatever vehicle I want to replace it with. Correct?

Yes

 

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
On ‎2‎/‎13‎/‎2018 at 3:02 AM, ITheUnknownOneI said:

Keep posting issues. I’ll try to fix them later this morning.

How do you install

 

On ‎2‎/‎13‎/‎2018 at 3:02 AM, ITheUnknownOneI said:

Keep posting issues. I’ll try to fix them later this morning.

How do you install

 

On ‎2‎/‎13‎/‎2018 at 3:02 AM, ITheUnknownOneI said:

Keep posting issues. I’ll try to fix them later this morning.

How do you install

 

On ‎2‎/‎13‎/‎2018 at 3:02 AM, ITheUnknownOneI said:

Keep posting issues. I’ll try to fix them later this morning.

How do you install

 

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Hate to bother you on this, but has the shadows glitch/bug been fixed?

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
6 hours ago, 95OBS said:

Hate to bother you on this, but has the shadows glitch/bug been fixed? 

It's not bother. But the shadow bug has not been fixed. I will look into it today, but I cannot promise anything as I cannot test models until I fix an issue with my GTA.

If you're looking to have it fixed, you can test it for me?

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
31 minutes ago, ITheUnknownOneI said:

It's not bother. But the shadow bug has not been fixed. I will look into it today, but I cannot promise anything as I cannot test models until I fix an issue with my GTA.

If you're looking to have it fixed, you can test it for me?

Yes, I am willing to test it. And you don't have to do it today, just whenever you get everything you need to get done first. I just redownloaded it and Im not having the Shadow problem anymore.

Edited by 95OBS

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

@HP DeskjetI'm having trouble getting the rambar. I'm using the trainer trying to get extra_10 to work, but it just won't appear. Sometimes it'll appear randomly when spawned, but quite often not... Maybe I should try a different trainer?

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
2 hours ago, MetCam said:

@HP DeskjetI'm having trouble getting the rambar. I'm using the trainer trying to get extra_10 to work, but it just won't appear. Sometimes it'll appear randomly when spawned, but quite often not... Maybe I should try a different trainer?

Hmm. It shouldn’t matter the trainer. But which one are you using?

Share this comment


Link to comment
Share on other sites
2 hours ago, HP Deskjet said:

Hmm. It shouldn’t matter the trainer. But which one are you using?

I'm using simple native trainer. I know it works fine for other things because I can get the ALPR cameras extra to work...

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Think before you post. Toxic behavior will not be tolerated. Unconstructive, toxic or unnecessarily sarcastic comments will be removed and warnings issued.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×