Jump to content

DefacedAssassin

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

About DefacedAssassin

  • Rank
    Newbie
  • Birthday 10/20/1996

Profile Information

  • Country
    United States
  • Location
    Winnebago County, Northern Illinois
  • Gender
    Male

Contact Methods

  1. Hello. I am currently living in Rockford, Illinois, which is located inside of Winnebago County, Illinois. I was wondering if anyone could possibly make a custom WCPD (Winnebago County Police Department) Pack w/ ELS that I or anyone could use? There will be pictures attached based on the vehicles in the county. Any other car other than the ones provided is acceptable. Thank you for your time.
  2. GTA deletes all vehicle models on startup

    This should help also: I used this for my custom police vehicles, turned out pretty nice. (:
  3. Help my callouts dont load!!

    I have no idea then, this is literally my first day on LSPD:FR but here's another tip. Have you tried removing AssortedCallouts.dll and the configuration files for that plugin? The two could be conflicting with each other. That's my only other option I have for you right now.
  4. Help my callouts dont load!!

    That's why they're not loading. Once you start up RageHookPlugin from your GTAV Main Directory, click the Gear next to the Red X, should bring you to your settings. If ( http://prntscr.com/drv6ag )is brought up, click "Plugins" and select "Load these plugins on startup." ( http://prntscr.com/drv7m8 ) I would highly advise not to click on "load all plugins on startup", ( http://prntscr.com/drv857 ) as all that does is write "ReloadAllPlugins" to your text file, and loads nothing. I hope that helps.
  5. Help my callouts dont load!!

    In your Grand Theft Auto V main folder, there should be a text file called startup.rphs // Do you have "loadplugin CodeRedCallouts.dll" or "loadplugin AssortedCallouts.dll" put in the notepad? If not, that could be one of the problems. Plus, you're using two different callout plugins so they could be conflicting with each other and crashing upon startup. I would suggest removing one of the plugins from the Grand Theft Auto V/Plugins/LSPDFR folder, place one of the .dll and configuration settings in a separate folder on the Desktop and try to start it using only one of the callout plugins. Your startup.rphs note should look something like this depending on the callout plugin that you use: http://prntscr.com/drpe4x If that doesn't help you in some sort of way, I would suggest reinstalling each plugin fresh.
  6. LCPDFR 1.0D Lag Issues

    I have been using the newly updated LCPD:FR 1.0d for a week now, but I have noticed that there is something else wrong besides the Mod itself. I have constantly been getting lag spikes every 3-5 seconds and my FPS is always low since i have Low Memory. The mods I currently have installed are listed below along with my Computer Specs. [All this information is accurate as of 1/30/2015] My Current Mods for EFLC: All My Current Mods are in this link below: http://prntscr.com/5z3k5y (vehicles.img is modded) Computer Specifications: Acer Aspire 7551 4.1 Win Experience Index AMD Athlon II P340 Dual Core Processor 2.20 GHz 3.00GB RAM (2.75GB Usable) 64-Bit Operating System Windows 7 Home Premium Service Pack 1 1024x768 [Anyone have suggestions on how to fix this?] Current Commandline: -renderquality 0 -shadowdensity 0 -texturequality 0 -viewdistance 0 -detailquality 0 -width 800 -height 600 -availablevidmem 12.0 -percentvidmem 100 -DX9 /low -renderquality 0 -frameLimit 0 -noprecache -minspecaudio -safemode {Unable to use the commandline of -window or -windowed, game freezes every 3 seconds} [should I change anything about the commandline?] {Notice: The version of GTA IV EFLC is updated correctly to 1.1.2.0. I have also made sure that none of the Noose / Swat vehicles are not Modified, seeing that they crash my game if modded. I am not using a CRACKED version of GTA, This was downloaded off Steam} Please help me if you can. Thanks :)
  7. LCPD:FR 1.0c Installation Problems

    Okay, I solved this myself, no need to respond to this.
  8. LCPD:FR 1.0c Installation Problems

    (This Version of GTA IV I'm using is Steam version) Hello, I'm having trouble installing LCPD:FR 1.0c, I have removed LCPD:FR 0.95 RC2-R2 and some other scripts so I could download 1.0c, but whenever I do successfully install 1.0c and go In-game to try it out, it already says that it can't be loaded. Could it be from one of my scripts i'm using or is it just very buggy? Please Help, Thanks. Scripts i'm using: ALPR 1.5 ELS v8.0 gTaTer_FuelMod Policing (Callouts were manually disabled in 0.95, unable to arrest) Strobes vdH_towService 2.0.0 Simple Native Trainer v6.5 (Removed due to bugs) My System Info: Manufacturer and Model: Acer Aspire Processor: AMD Athlon II P340 Dual-Core Processor 2.20 GHz RAM: 3.00GB (2.75GB Usable) 64-Bit Operating System [iNFO - 6:56:57 AM] [Log] Started [iNFO - 6:56:57 AM] [Main] Main: Initializing... [iNFO - 6:56:57 AM] [Main] Main: LCPDFR Engine © 2011-2013 LMS [iNFO - 6:56:57 AM] [Main] Main: DO NOT USE THIS WITHOUT PERMISSION. YOU MAY NOT SHARE, MODIFY OR DECOMPILE THIS FILE. [ERROR - 6:56:58 AM] [] System.FieldAccessException: Attempt by method 'ct..ctor()' to access field 'GTA.base.HandleObject.pHandle' failed. at ct..ctor() at LCPD_First_Response.Engine.Main.e() at LCPD_First_Response.Engine.Main.d()
×