Jump to content
ASTK9

Rage hook 42 won't start game

Recommended Posts

I just installed rage hook 42 and updated my game and when I launch rage hook, it just says "waiting on game window". Then nothing ever happens. Does anyone know what's going on?

Share this post


Link to post
Share on other sites
25 minutes ago, ASTK9 said:

I just installed rage hook 42 and updated my game and when I launch rage hook, it just says "waiting on game window". Then nothing ever happens. Does anyone know what's going on?

Mee too this is problem me  : http://prnt.sc/c239ex

Edited by luky45

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mine won't even get to that point... it's stuck saying it's waiting for the game to start and it never does

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm, that is odd. Mine does the same thing, but then reloads itself and pulls up the game window, have you just let it sit for a bit?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 8/6/2016 at 1:50 AM, Justice890 said:

Hmm, that is odd. Mine does the same thing, but then reloads itself and pulls up the game window, have you just let it sit for a bit?

Now the game gets to the loading screen then crashes. Then the ragehook log thing comes up. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

For me Ragehook crashes and it launches the game anyway through the normal launcher. I tried on 44 as well as 42. Neither work.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, HomerS said:

For me Ragehook crashes and it launches the game anyway through the normal launcher. I tried on 44 as well as 42. Neither work.

Yea same for me

HomerS likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

6 hours ago, ASTK9 said:

Yea same for me

What mods do you have installed? I have had this issue with several of the sound mods I have tried. It tends to be a mod issue rather than a ragehook issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 8/7/2016 at 8:12 PM, Justice890 said:

 

What mods do you have installed? I have had this issue with several of the sound mods I have tried. It tends to be a mod issue rather than a ragehook issue.

nvm something happened and now it works, its all good

Justice890 likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, ASTK9 said:

nvm something happened and now it works, its all good

Make any changes to your game?I'll check mine and see though.

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 hours ago, HomerS said:

Make any changes to your game?I'll check mine and see though.

did you get your game working? i've been helping someone who basically is having same issue as you. played fine on 42..had bugs with 43..and can't get 44 to work..even though for me it worked just fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, jg45042 said:

did you get your game working? i've been helping someone who basically is having same issue as you. played fine on 42..had bugs with 43..and can't get 44 to work..even though for me it worked just fine.

Not yet. Gonna try a reinstall of lspdfr then Ragehook. I'll keep you posted.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×