Jump to content
TKGerrald

"Unhandled exception in console command" AFTER FORCE DUTY

Recommended Posts

Hey everyone!

As soon i am able to play, equip my outfit and type in "ForceDuty" this comes up. I have everything up to date. I'm still able to play but most of my scripts are not working afterwards. (SearchWarrant and most of my callout scripts.) 
Also i have the latest RAGE installed and it keeps telling me that Dependency Error.

Please help me. 

P.S.: there are no Crash Reports because nothing crashes. it just stops loading scripts in and i get that error message.

Help.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Need a log file, that error message is about as useful to you as it is to me.
Find and upload the RagePluginHook.log file.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Starmix said:

Need a log file, that error message is about as useful to you as it is to me.
Find and upload the RagePluginHook.log file.

will do once i get home today.

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 hours ago, Starmix said:

Need a log file, that error message is about as useful to you as it is to me.
Find and upload the RagePluginHook.log file.

There it is :) Plus screenshots of my LSPDFR Files setup

RagePluginHook.log

1.PNG

2.PNG

3.PNG

4.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Right off the bat, why do you have an Albo.Common folder? Last time I checked, it came as a .dll, not a folder.
This is 90% of the time an issue with Albo.Common not being present.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

i will laugh really hard and will be ashamed of myself if that is the problem :D will check it once i get home from work

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, Starmix said:

Right off the bat, why do you have an Albo.Common folder? Last time I checked, it came as a .dll, not a folder.
This is 90% of the time an issue with Albo.Common not being present.
 

Still same issue.... (can't upload log file, keeps telling me there is an error so here it is: http://www30.zippyshare.com/v/Xdrvo3Ay/file.html)

so 5 seconds ago i started the game again. before i could even walk traffic policer, EUP and one other crashed. that folder keeps re-appearing every time GTA loaded completly

Share this post


Link to post
Share on other sites

UPDATE: 
Uninstalled all of Albo's Plugins, no error this time. B U T: GTA crashed the second dispatched called me for a callout

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, Albo1125 said:

You need to update all of my plugins to the latest version, not just Assorted Callouts.

If you need more help use this: 

 

i just uninstalled of your plugins, albo, and reinstalled all of them.. now it's working again.. until the first callout pops up (or i press x to force on) insta-crash on gta

Your troubleshooter says everything is fine..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×