Jump to content
Grecs80

Vehicles disappearing after foot chase

Recommended Posts

After pulling suspects over, if they get out of their car and run and I give chase, as soon as I turn around the suspect's vehicle is gone. Even if the foot chase was literally across the road. My police vehicle remains, but whatever vehicle I've pulled over has disappeared.

Any one else run into the same issue? 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, J and E Vehicle Team said:

It's the game, it despawns stuff after you get a certain distance from it. It's not an "issue," it's the game trying to minimize lag.

I assumed that, but I didn't figure it would happen so quickly.  I can even just cross the road, turn around and the vehicle I pulled over is gone. 

2 minutes ago, c13 said:

Download entity persistence to fix it:

 

Excellent, thank you! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, c13 said:

Download entity persistence to fix it:

 

It still works with the latest Ragehook and game version? Wow!

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 hours ago, Starmix said:

It still works with the latest Ragehook and game version? Wow!

I actually just updated it to work better, plus I'm not even sure it ever stopped working. It's not too complex a plugin, luckily.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I thought it was still built for RPH 17 to be honest.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×