Jump to content
SteelPolice223

Why Are My LEDs So Ugly?

Recommended Posts

 So, I downloaded a CVPI from POLICESCO, and I have the newest LED v.8.0 installed. I expected to have a beautiful LED bloom and stuff, like this (Pic From Jeff Favignano's Video), here it is

but it turned out pretty crappy. The model was amazing, but not the lightbar LEDs.  I have VisualV, and running basically on Normal. PostFX doesn't really help. GPU: GTX 635.

565bad71099be_Screenshot(23).thumb.png.f2015-11-29_00001.thumb.jpg.38772a96a5cf0

Edited by SteelPolice223

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, purplepotatoes14 said:

Also make sure that your "Shader Quality" is set to high or above. 

 

4 hours ago, Bxbugs123 said:

Try this be sure to have your Post Fx on high or very high.

http://www.lcpdfr.com/files/file/9357-radiance-v/

Thank you guys! The texture improved, which made it bearable. It wasn't quite like Jeff Favignano's texture in his video, but it was good enough. But what do I do with the regular light bar (THe one that you get with the stock Staniers, the Riot Van, Sheriff Granger, etc), that one seems to have a weird LED. 2015-11-29_00003.jpg.219053350fa1b9803ce

Edited by SteelPolice223

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/30/2015, 3:13:57, purplepotatoes14 said:

Also make sure that your "Shader Quality" is set to high or above. 

I love your signature

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×