Jump to content
Sign in to follow this  

After reinstalling GTA V I can't seem to fix the sheriff lights

Recommended Posts

I've replaced all of the files required (using OpenIV's mods folder) with the corrected light versions, but it isn't working. When I open the game they're still washed out blue and yellow. What am I doing wrong? I've used OpenIV's search function to make sure I'm not missing any required files, but there only seems to be the ones I already have in my mods folder. Is there some other file other than sheriff.ytd I need to edit?

Update: Oddly enough, I called in a backup unit while in a pursuit just now and when the unit turned up we were in LSSD jurisdiction, so they were a Sheriff cruiser... and their lights were fine. But then, when I turned away from them for a few seconds and looked back, the lights had become washed out again. How did that happen?

Update 2: Woops. User error, unsurprisingly. I forgot to also replace the sheriff_lights in sheriff+hi.ytd. 

Edited by Pipeline

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  


Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.